Seizoen 2008 - 2009, F1 (najaar)

29 november 2008 9:30

Zaterdag moesten we uit  tegen lekvogels.
De vorie keer dat we elkaar trefde speelde we 2 - 2.

De F1 was vndaag niet compleet, we misten onze keeper jeffrey,  jimmy was ook afwezig en mike is geblesseerd aan zijn lies.
We kwamen dus spelers tekort, gelukkig konden we twee spelers van de E2 lenen, namelijk Gerwin en Wesley (jan namens de F1 bedankt).

Rik moest vandaag een beetje schuiven in het team, zo ging renzo de eerste helft op doel en rogier de tweede helft.
Everstein begon heel sterk, Mitchel maakte dan ook al gauw een eerste doelpunt voor everstein.
De keeper had het de eerte helft ook heel rustig, hij heeft 1 schot op doel gekregen.
We gingen de rust in met 3 nul voor everstein ( doelpuntenmakers 2x mitchel en 1x jaimy)

Na rust hadden we een andere keeper Rogier. We lieten toen lekvogels wel meer komen, dus kregen we ook een paar tegen doelpunten.
Everstein beleef gelukkig wel goed overspelen, we wilde natuurlijk 3 punten mee naar huis namen, zodat we niet als laatste in de poule zouden eindigen.
Dat lukte, we wonnen deze wedstrijd met 7 - 3, (doelpuntenmakers tweede helft 3x renzo en 1x jaimy)

Jongens jullie hebben goed gewerkt Super en we willen bij deze Gerwin en Wesley ook bedankten.