20 - 0

Sc Everstein JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse F448

5 oktober 2013 10:15

Na een leuke (gelijkwaardig niveau) wedstrijd van vorige week moest de F2 vandaag weer aan de bak.
Er zijn 2 teams in de competitie van de f2 die eigenlijk niet in deze competitie thuis horen. Dat is BZS en onze huidige tegenstanders Beesd. De jongens en de meiden hadden ook in de 1e helft ontzag voor de tegenstander en stonden ook met de rust 11-0 achter. In de 2e helft werd 'maar' 9-0. En moet daarbij gezegd worden dat Gerjan een grote kans had om 1e doelpunt voor Everstein te scoren, maar de bal rolde aan de verkeerde kant van de paal

Maar na de wedstrijd werd onze buikschuif oefening uitgevoerd. Volgende week weer jongens en meiden. Dan moeten we thuis tegen RKTVC.