C-junioren, C1, Groep 6 06

12 oktober 2013 10:45

A. Verberk

Vandaag werd tot nu toe de grootste nederlaag geleden in het seizoen.

Voorgaant aan de wedstrijd was afgesproken om de linies klein te houden ,( dus kort bij elkaar spelen ) om zo minder schoten op goal tegen te krijgen.
Want we wisten namenlijk van te voren dat het niet makkelijk zou worden tegen de 2e jaars C en 1 klasse hoger speelende tegenstander.
Maar vol goede moed starte we de wedstrijd goed, het veld werd klein gehouden en onze gasten konden geen gaten vinden in onze verdediging.
Maar zoals wel vaker is dit jonge C elftal nog lang niet waar het moet wezen en was helaas na 9 min de concentratie alweer weg bij een aantal van ons, waardoor de 0-1 een feit was.
En amper nog geen 2 min later was het ook al 0-2.
Daarna herpakte we ons weer een beetje vond ik, maar kregen we toch in de 19e min de 0-3 om de oren, omdat er niet goed werd meegelopen door sommige jongens.
Maar uiteindelijk werd de rust stand 5 min voor de rust nog 0-4 ook.

In de rust weer eventjes de ...... op de I proberen te zetten, en met frisse moed de schade beperken en zelf ook wat crieeren.

En in de 2e helft ging het ook wel beter, we knokte nu meer voor de bal en kregen zelf ook wat halve kansjes ( want achterin bij hun stond het wel goed ).
Maar toch kregen we deze helft zelfs nog 1 doelpunt meer om de oren dan in de eerste helft, waardoor de eindstand 0-9 werd.
namelijk in de 42, 45, 63,65 en 69 min.

Voorgaant van de wedstrijd hadden we ons 3 doelstelling gesteld.

1 proberen 5 corners te krijgen  ( helaas geen 1 ).
2 minimaal een periode van 15 min geen goal tegen krijgen ( dit werd 18min, dus gelukt )
3 minder als 10 schoten op doel krijgen ( helaas 17 schoten tegen ).

Man off the match vandaag vond ik Wesley ( in de 1e helft beter speelend dan 2e helft, misschien omdat zijn pa toen weg was ).