9 november 2013 8:30

Vandaag moest de F2 al heel vroeg uit de veren. 7.30 verzamelen en we vertrokken richting Tricht.
Daymian was er niet bij (blessure) en Mike had last van z'n knie, maar ging het toch proberen te spelen en HOE!!!!!!!!!!!!!
We begonnen met de volgende spelers Gerjan, Eelco, Dana, Charlotte, Bas, Mike en Robbert Jan. Wissels waren Melvin en Geary
Everstein begon goed aan de wedstrijd. Ze kregen de kansen op de 0-1 maar hij wilde er niet in. Bij de 1e beste aanval van Tricht scoorde ze wel. 1-0. Gelukkig lieten de jongens en de meiden zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen. Nadat Robbert Jan al een kans had verpruts ging bij de volgende aanval er wel in. 1-1
Dit was ook teven de ruststand.
2e helft ging Charlotte op doel en hield de doel keurig schoon. Everstein had een klein veldoverwicht maar werd niet beloond met doelpunten. Mike en Dana kregen goede kansen. Maar hij wilde er niet in.

Ik wil mijn complimenten geven aan alle spelers en speelsters. Ze hebben TOP gevoetbald.
Melvin speelde zijn 2e wedstrijd pas. Geary deed voor het eerst mee en is eigenlijk nog een MP speler. Bas liet zien dat hij een echte vechter is. Dana speelde TOP. Mike was vanmorgen ZEER snel ondanks z'n blessure. Eelco deed goed z'n taak uitvoeren als verdediger. Charlotte hield keurig haar doel schoon in de 2e helft.
Gerjan had last van de kou en Robbert Jan weet wat scoren is dus wie weet volgen en nog meer.

Volgende week is helaas weer een andere pot voetbal. Dan moet de F2 thuis tegen de ongeslagen BEESD