F2 boekt veel progressie ondanks de nederlaag

Beesd vv [=BRC] F2

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse F448

16 november 2013 10:20

W.G. Klaver

Vandaag moesten we thuis tegen de koploper Beesd. Uit hadden we de wedstrijd verloren met maar liefs 20-0. En dat wilde we niet nog een keertje meemaken.
Daymian en Dana waren afwezig. Merle (f1) en Quint (mp) kwamen de f2 versterken.
We konden de goede lijn van vorige week doorzetten. Er werd gestreden voor elke meter. Aantal weken terug waren ze bang om duel aan te gaan, maar daar was nu geen sprake van. Met een stand van 0-4 gingen onze strijders rusten. 2e helft gingen ze op dezelfde voet verder. Het was een leuke pot om naar te kijken. Beesd scoorde nog 2x maar ondanks de 0-6 nederlaag voelde voor de jongens en de meiden als een overwinning. We kwamen tot conclusie dat de f2 flinke progressie heeft geboekt.
3e Helft hebben de f2 absoluut gewonnen. De cake die was gebakken door de mama van Gerjan smaakte heerlijk.