7 december 2013 12:00

A. Stijsiger

Vandaag mochten wederom tegen Buren spelen.

Waar we uit verloren, wilde we thuis minimaal een punt halen.

Misschien zullen jullie wel denken wat voor titel staat daar nu, terwijl we met 0-7 hebben verloren.

Nou dat komt omdat we in de eerste helft helemaal niet onder deden tegen Buren en zelfs eigenlijk de eerste helft verdiend hadden om voor te staan, mits we zoals de titel vermeld wat meer scorend vermogen zouden hebben.

Want daar ontbreekt het bij ons echt aan.

In 10 wedstrijden hebben we maar 13x gescoord, wat dus uit komt op nog geen anderhalve goal per wedstrijd.

Alleen Theole doet het op dit moment slechter met 8 goals ( maar die hebben wel 2 wedstrijden minder gespeeld dan ons ).

Maar goed terug naar de wedstrijd.

Zoals ik al zei waren we de eerste helft beter dan Buren, maar wilde het niet lukken om te scoren.

Ook de mooie vrije trap van Renzo ( paal ) wilde er niet in.

Buren wist helaas wel 2x te scoren, waarvan 1 uit een vrije trap, waarbij Jeffrey helaas nog niet helemaal klaar stond.

Dit was ok de ruststand.

In de 2e helft was het al gauw gezien met onze ambitie om nog gelijk te spelen wat binnen 3 min was het al 0-3, en hadden ze er bij ons geen geloof meer in om dit nog ongedaan te maken ( wel moet gezegd worden dat iedereen bleef knokken om er nog een beetje leuk resultaat van te maken tegen de koploper ).

Maar omdat we zelf geen kans meer gecrieerd hadden in de 2e helft en Buren wel, wrd de eindstand 0-7.

Dit was ook meteen de grootste nederlaag in de competitie ( en hopelijk de laatste ).

Volgende week mogen we uit naar Rossum om tegen Hurwenen te spelen.

En willen we nog voor een plaats in de middenmoot gaan, moet er gewoon gewonnen worden.

Man off the match: Igor ( met name 2e helft hard gewerkt ).