C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse C40

22 februari 2014 13:00

uitwedstrijd tegen Hurwenen

Het was aanhaken of afhaken.

En helaas voor ons bleek het afhaken te zijn.... Terwijl het er in het eerste kwartier toch echt op leek dat we vrij eenvoudig zouden gaan winnen vandaag. Na 3 minuten had Nathan Stigter ons al op een 0-1 voorsprong moeten zetten, maar in plaats van beheerst binnen te schieten, schoot hij vol met de vreef tegen de onderkant van de lat. Vooral het eerste kwartier waren we vaak gevaarlijk met Gerwin Het Lam die zijn acties maakte langs de rechter kant. alleen was er weinig steun als hij de achterlijn had gehaald. Daarna was het even niet opletten en plomp lag bij de eerste de beste aanval van Hurwenen de bal er bij ons in. Zelfs nu ik dit type baal ik er nog van grrrrrr. En na het doelpunt was ook meteen gelijk de hele organisatie die eigenlijk goed stond helemaal weg. Eigenlijk onbegrijpelijk, want we waren heer en meester tot het doelpunt ( dit is iets om aan te werken ). Hurwenen kreeg nog wel wat kansen maar werd eigenlijk niet echt gevaarlijk meer. Maar toch stond het 2-0 met de rust omdat er niet goed werd mee gelopen in de 34e min waardoor er vrij makkelijk gescoord kon worden.

In de rust geprobeerd om iedereen weer op hun positie te zetten, en hopend dat ze zich er ook aan zouden houden.

Maar helaas werden er in de 2e helft bijna geen duels meer gewonnen, wat in de 1e helft wel het geval was. En omdat er meerdere spelers van ons vandaag niet thuis gaven, was het ook onmogelijk om de wedstrijd nog om te keren. Hoewel we nog wel scoorde ( eigen goal ). Konde we zelf geen echte kansen meer crieeren ( behalve die van Gerwin het Lam, die goed door zette en de bal op 10cm voor de doellijn kreeg, maar niemand die er was om hem binnen te lopen ). En uiteindelijk werd het nog 3-1 in de 69e min door een vrije trap die erin ging.

Man off the match: Gerwin het Lam.