C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse C40

1 maart 2014 10:30

Vandaag mochten we uit naar de nr laatst Rhelico, bij winst zou het al een beter Seizoen zijn dan afgelopen jaar.

Aart van Gent was er vandaag niet bij vanwege een uitwisseling.
En daarom begonnen de volgende 11 aan de wedstrijd: Jeffrey, Jeremy de Graaf, Coen Verhoef, Jaimy Nout, Christiaan Dik, Igor Bosman, Renzo van Dijk, Gerwin Het Lam, Wesley van Breemen, Rogier Liefhebber.
En een sterk gevulde bank met Hendrik, Scott Ariaans en Robert.
We begonnen beetje slap aan de wdstrijd waardoor we al na 1,5 min achtr stonden. Maar we herpakte ons gelijk weer, maar het leverde nog niet direct kansen op. Pas na wat wissels werden we gevaarlijker en gingen we ook scoren. In de 20e min was het raak, Scott gaf een diepe bal op Gerwin en die liep op het goal af en ronde netjes af zoals we tijdens de training meer dan half uur geoefend hadden. Via 2 vrije trappen en een corner kregen we nog wat kansen, maar die gingen er niet in. Maar toch gingen we met een voorsprong de rust in door een schot van Hendrik  waar de tegenstander overheen maaide en zo de goal in rolde.
Min puntje was dat Jaimy geblesseerd moest afhakken na z`n 25 min.

In de rust wat jongens weer op hun vertrouwde positie gezet, omdat we deze wedstrijd gewoon niet wilde verliezen.

In de 2e helft liepen we al gauw uit naar 1-4 door doelpunten van Scott en nogmaals Hendrik. Dus de wedstrijd was dan al gelopen, maar we wilde meer. En er waren genoeg kansen op meer doelpunten waarvan er nog maar 1 inging door Renzo.

Iedereen heeft hard gewerkt vandaag, en hoop dat dit de resteerende wedstrijd ook zo zal zijn. Want alleen dan kunnen we nog meer pakken.

Daarom ook geen man off the match, aangezien iedereen hard heeft gewerkt.

En dan nog dank aan opa van Dijk voor het vlaggen en onze 2 mascottes voor het supporteren haha.