53'

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse C40

8 februari 2014 12:00

H. van der Linden

Eindelijk weer gevoetbald naar 2 weken stil te hebben gelegen. We mochten aantreden tegen B.Z.S. waar we geen goede herinering aan over hebben gehouden (6-0 verlies). Maar goed het is een nieuwe wedstrijd, dus alles kon weer. En voor de mensen die RKC - Utrecht hebben gezien, dit was ook z`n soort wedstrijd. We starte goed aan de wedstrijd en kregen ook 2 redelijke kansen via Jaimy Nout en Aart v...an Gent. Maar deze werden niet goed benut helaas. En stonden we na 10 min niet voor maar 0-2 achter. Daarna werden wel iets beter, maar kwam het niet tot echte grote kansen. In de 22e min ging Gerwin Het Lam goed door op rechts en kreeg twee tikken te verwerken en daarna ligt aan het shirt getrokken. Dit betekende een pingel voor ons, die benut werd door Hendrik.

En zo gingen we de rust in met 1-2 en tevens een man meer, aangzien B.Z.S. 2 min voor rust een man moest missen wegens rood.

In de rust aangegeven dat we deze wedstrijd zeker nog konde winnen. Als we de bal wat meer het werk zouden laten doen.

En zo begonne we dus de 2e helft weer goed, maar waren het de gasten die wederom het eerste doelpunt maakte na slecht ingrijpen. Maar van opgeven wilden onze jongens niks weten, en mede daarom kregen de gasten ook bijna geen kansen meer en gingen wij steeds meeer op de helft van hun spelen. Na een mooi combinatie via Hendrik en Renzo van Dijk, kwam de bal bij Scott Ariaans terecht en die gleed hem mooi in de verre hoek. Daarna bleven we druk zetten en goed vooruit voetballen. Via wederom rechts sneed Jeson Will goed de 16 binnen en werd neergelegd. Dus weer een pingel die wederom benut werd door Hendrik, met nog wel de vingers van de keeper er tussen. En zo was het 3-3 met nog 11 min te spelen, maar helaas konden we niet de 4-3 maken ondanks de kansen die we nog kregen.

Man of the match: Jeffrey ( heeft aardig wat reddingen vericht )

Klein minpuntje was alleen dat er van de aanwezige ouders niemand wilde vlaggen, waardoor Nathan Stigter de hele wedstrijd niet heeft gespeeld omdat ik het gewoon helemaal was vergeten ( bij deze mijn excuus, en ik maak het de eerst volgende wedstrijd goed ). En in het vervolg zal er ook geen speler meer vlaggen, dan maar geen vlagger.