O.J.C. Rosmalen vv A2

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

5 april 2014 12:15

Kalmar, L.

Met nog drie finales voor de boeg kwam vandaag OJC Rosmalen A2 naar Everdingen. Voorafgaande aan de wedstrijd stonden we 1 minuut stil bij het overlijden van de stiefvader van Isar.

Het begon als een zeer open wedstrijd waarin beide teams voor de aanval kozen. Het spel ging echt over en weer. Wij kregen een paar echte doelrijpe kansen, maar ook OJC Rosmalen liet zien dat ze zich niet zo gewonnen gaven. Zo schoten ze een keer de bal op de lat. Toch wisten we de ban te breken en werd Isar vrijgespeeld voor de keeper en scoorde in de verre hoek. Mooi emotioneel moment voor Isar die door het gehele team gefeliciteerd werd. Na de 1-0 ging OJC Rosmalen meer druk zetten en hadden de betere kansen. Toch wisten we de 1-0 vast te houden tot het rustsignaal van een goed fluitende scheidsrechter.

OJC Rosmalen zocht gelijk aan het begin van tweede helft de aanval. Het was een waar storm van aanvallen die we kregen te verduren. Toch wisten we deze storm te doorstaan en na een kwartiertje kregen we wat meer grip op de wedstrijd. Het duurde nog even voordat we de wedstrijd echt naar ons toe konden trekken en OJC Rosmalen toch op de knieën te krijgen. Na een super mooie solo wist Mark de keeper te passeren en de 2-0 te scoren. Onze tegenstanders lieten het hier niet bij zitten en wilden alles in het werk stellen om nog een goed resultaat te boeken. Ze wisten uit een mooie voorzet met een kopbal te scoren. Daarna kwamen er niet echt veel kansen meer voor beide teams, het spel ging nog wat over en weer tot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot.

Wat een super mooie en zeer belangrijke overwinning was dit voor SC Everstein A1. Dankzij deze overwinning zijn we zeker van behoud in de Eerste Klasse. Wat toch een topprestatie genoemd mag worden.