H.S.S.C. '61 MP1

Mini-pupillen zaterdag, MP1, 3e klasse M289

21 maart 2015 9:15

Kim Ariaans

Onze kids hebben nog geen besef van streekderby's.........maar de trainers hebben dat wel degelijk!! Deze wedstrijd telt dubbel. Het is als Fc Utrecht - Ajax, Heracles - FC Twente of NEC - Vitesse. Winst maakt je seizoen goed!
Vooral Hugo vond het nodig om de tegenstander voor de wedstrijd even op te zoeken om ze duideljk te maken dat hier niks te halen valt.

De bezoekers uit Hei en Boeicop hadden helaas maar 4 spelers om in te zetten en geen wissels. Hierop besloten wij om 1 van onze spelers aan hun uit te lenen. Helaas had geen van onze kids zin om zich in het "oranje" van de "vijand" te hijsen. Dus werd het 4 tegen 4 met 3 wissels aan Eversteinzijde.

Al snel na de aftrap was duidelijk wat de intentie van Everstein was: Afjagen tot ver op helft van de tegenstander en elke fout afstraffen. Al snel liep Everstein uit en de eerste helft eindigde in 4-1. Aan het energieniveau van de tegenstander was in de 2e helft goed te merken dat ze niet konden wisselen. Dit zorgde ervoor dat we in de 2e helft de cijfers konden verdubbelen en de wedstrijd eindigde in 8-2.

Ondergetekende heeft helaas niet meegekregen of de penalty's zijn gewonnen, dit omdat hij vooral druk was met het wisselen van keepershandschoenen na de gevolgde keeperstraining van afgelopen woensdag.