"Complete selectie Everstein MP1 wedstrijdfit"

Mini-pupillen zaterdag, MP1, 3e klasse M289

11 april 2015 10:15

Scheidsrechter

speelster Vr1

Met 9 spelers betraden onze jongens de grasmat. Vorige week tegen dezelfde tegenstander waren er nog 5 spelers afwezig door uiteenlopende redenen. Denk hierbij aan vervelende blessures, griep en andere vervelende pijntjes. In beide wedstrijden mocht dit te pret niet drukken natuurlijk. Vorige week werd er nog knap 1-1 gespeeld tegen het sterk geachte Peursum. Deze week was Peursum gekomen om deze "uitglijder" even recht te zetten. Uitslag: 4-7.

In de eerste helft speelde we een prima wedstrijd, maar tegen de fysiek sterke en snelle jongens van Peursum kwamen we helaas net te kort. Omdat de gasten ook in het rood spelen moesten onze kids hesjes aan. Deze moesten bij wisselen ook aan en uit  getrokken worden omdat de materiaalman (ik) voor te weinig hesjes had gezorgd. Uiteindelijk gingen we 2-4 de rust in.

In de tweede helft kwam er een ander Everstein uit de kleedkamer. Ten eerste omdat ze vastbesloten waren om de tweede helft wel te winnen en ten tweede omdat de trainers hun shirtje binnenste buiten hadden gekeerd, waardoor we opeens in het wit/zachtroze speelde. Mede dankzij goed gebruik maken van de voordeelregel van onze goed leidende scheidsrechter werd de tweede helft meer een wedstrijd. Hierdoor eindigde de tweede helft 2-3.

Uiteraard werden er bij de penaltyserie geen fouten gemaakt en deze konden dan ook weer op onze naam geschreven worden.

Door het grote aantal spelers van deze wedstrijd kan ik u helaas niet vertellen wie wat goed deed (ouderdom), maar ik verzeker u dat alle kids er voor 200% tegenaan gingen.