SC Everstein C1: Start competitie met verlies tegen Rhelico C1

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

12 september 2015 9:30

A.Verberk

Vandaag speelden we onze eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Rhelico C1. Gezien de samenstelling van de ploeg en de competitieindeling weten we dat het een zwaar seizoen gaat worden voor de C1. Maar met de positieve instelling van de spelers, trainers, leiders en onze supporters langs de lijn willen we er toch een mooi seizoen van maken.

We begonnen de wedstrijd niet slecht. Als je de eerste 20-25 minuten bekijkt, waren we zeker niet de mindere. Kwa spel konden we goed mee. De spelers van Rhelico waren alleen fysiek veel sterker dan onze spelers. En dat maakte dan ook het verschil in spel vandaag. In de eerste helft kregen we wat kansjes maar vergaten we op het doel te schieten of werden we door de verdedigers te veel naar buiten gedreven, waardoor het moeilijker werd om te schieten.  Bij de rust stond het 0-2 voor Rhelico.

De tweede helft gingen we vol goede moet in. Er werd hard gewerkt door alle spelers. Maar ook nu hadden we veel moeite om in het spel te komen. Het fysieke won het vandaag van inzet en hard werken. Ondanks alles kregen we toch nog  een grote kans. Een schot van Sven kon maar net door de keeper van de doellijn gehaald worden. Jammer!!! want dat doelpuntje hadden we wel verdiend. Rhelico heeft de wedstrijd verdiend gewonnen met 0-5.

Ondanks het verlies ook veel goede en mooie dingen gezien. Deze week zat het er niet in, volgende week zijn er weer nieuwe kansen.