Sc Everstein JO15-1

Thom Kooiman (schot)

C-junioren, C1, Groep 7 12

29 augustus 2015 9:00

Na een lange zomervakantie speelden we vandaag onze eerste wedstrijd. We moesten al vroeg op pad voor de bekerwedstrijd tegen Ameide C1. Met een bijna compleet team, alleen Robin deed nog niet mee vanwege een knieblessure, trapte we om 9:00 uur af.

De eerste 10 minuten gingen nog gelijk op. Danny had een grote kans, maar kon net niet afronden. Naarmate de eerste helft vorderde werd Ameide steeds sterker. Het lukte ons niet meer om er echt uit te komen. Zo kon Ameide makelijk uitlopen naar een 3-0 voorsprong. Vlak voor de rust kreeg Thom nog een grote kans, maak ook toen wilde de bal niet voorbij de keeper. Ruststand 3-0.

Ook in het begin van de tweede helft was Ameide nog sterker. En al snel na rust lag de 4-0 in het doel. Vanaf dat moment kwamen we wat meer in het spel. We probeerden wat meer te voetballen en met een paar goede reddingen hield Stan de stand op 4-0. Toch wisten ook wij nog te scoren. Vanuit een mooie pass vanaf het middenveld werd Thom vrij gespeeld. Hij wist de bal in bezit te houden en kwam alleen voor de keeper. Met een goed schot passeerde hij de keeper en bracht de stand op 4-1. Daarna kregen we nog een aantal kansen, maar die gingen er helaas niet in. Het bleef uiteindelijk 4-1.