Asperen vv C1

C-junioren, C1, Groep 7 12

5 september 2015 11:30

K.den Braber

Vandaag kwam Asperen C1 naar Everstein voor de 2e bekerwedstrijd van dit seizoen. Op Robin na was het team compleet. Wel deden Jasper en Merlijn van de D1 mee.

We startte erg voorzichtig. Het spel ging op en neer. De grootste kansen kreeg Asperen. Ze scoorde zelfs, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel. Lennaert was inmiddels geblesseerd uitgevallen en vervangen door Jasper.We probeerden wat meer de aanval te kiezen en dat resulteerde in een paar kansjes van Sven en Danny.Toch kwamen we met 0-1 achter. Asperen kwam goed door het midden. Stan kwam nog uit maar werd uitgespeeld en kon niet voorkomen dat de bal het doel in rolde.Ruststand 0-1

De tweede helft begonnen we sterk. Al snel kregen Sven en Emiel grote kansen. Na een minuut of 15 zakten we iets in. Asperen werd iets sterker en wisten de 0-2 op het scorebord te zetten. We lieten ons niet kennen en pakten de draad weer op. We kozen voor de aanval en kregen steeds meer kansen. Zo wist Jasper de 1-2 te scoren en waren er ook nog kansen op de gelijkmaker. Helaas lukte dat niet meer. De stand bleef 1-2.

Je ziet dat we elke wedstrijd een stapje vooruitgaan. Vandaag was een gelijkspel zeker verdiend geweest. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd (thuis tegen Rhelico), dan hebben we weer nieuwe kansen.