SC Everstein C1: HSSC'61 maatje te groot

8 - 1

Sc Everstein JO15-1

C-junioren, C1, Groep 7 12

24 oktober 2015 13:00

Vandaag speelden we onze derde en laatste bekerwedstrijd in de groepsfase. Onze tegenstander was de C1 van HSSC'61. Ook vandaag misten we Robin en Joris vanwege blessures. Mats was meegegaan als vervanger.

Vanaf het eerste fluitsignaal was HSSC'61 sterker. Ze probeerden ons steeds op onze helft terug  te dringen. Ondanks dat konden we er af en toe uit komen, maar konden geen echte kansen creeèren. HSSC'61 wist wel 6 keer te scoren voor rust.

Na de rust waren we duidelijk wat beter. We waren wat grettiger en vochten meer om in bal bezit te komen. Toch konden we niet voorkomen dat HSSC'61 opnieuw scoorde, 7-0. Ook wij kregen wat meer kansen. Zo ging Danny opnieuw op avontuur en scoorde de 7-1. Ook Thom werd nog vrij gespeeld en ging alleen op de keeper af, maar werd net voordat hij de bal wilde schieten tegen gehouden door een mee sprintende verdediger. Uiteindelijk wist HSSC'61 nog de 8-1 op het bord te zetten.

We kunnen terugkijken op een matige eerste helft en een goede tweede helft. Vooral de tweede helft hebben de mannen gestreden, maar kregen geen vat op HSSC'61. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd en dan hebben we weer nieuwe kansen.