SC Everstein C1: Vecht zich terug in de wedstrijd

Danny de Heus (kopbal)

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

10 oktober 2015 11:00

T. van Putten

Vandaag kwam Buren C1 op bezoek. Ook vandaag misten we Joris (hielspoor) en Robin (knie) door blessures. Vlak voor de wedstrijd viel ook Rick uit met een lieblessure. Jasper, Merlijn en Dennis van de D1 waren de vervangers.

In het begin van de wedstrijd ging het spel over en weer. Buren was iets sterker en kregen de betere kansen. Zo wisten ze na een minuut of 15 het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren. Toch kregen ook wij wat kansen. Zo schot Lennaert van een meter of 25 de bal vanuit een vrije bal op de paal. Buren trok het spel steeds meer naar zich toe en was het betere team. Uit een voorzet raakte Lennaert de bal wat ongelukkig en ging in ons eigen doel. Ook na de 0-2 kregen we niet echt vat op Buren. We kozen veelal de weg door het midden en waren net even te laat bij de bal. Gelukkig floot de scheidsrechter voor rust en konden we even op adem komen.

In de rust hebben we nog even de puntjes op de "I" gezet. We kwamen dan ook veel sterker uit de kleedkamer. We kozen gelijk voor de aanval en kregen ook enkele kansen. Vanuit een mooie pass van Jasper werd Danny voor het doel vrijgespeeld en scoorde, 1-2. We werden steeds beter en zette Buren onder druk. Opnieuw kwam Danny voor het doel vrij te staan en schot de bal onberispelijk achter de keeper, 2-2. Buren gaf zich nog niet gewonnen en kwam er af en toe nog gevaarlijk uit. Uit een van die aanvallen werd zelfs de 2-3 gescoord. Gelukkig lieten onze mannen hun hoofd niet hangen en lieten zien dat ze wilden winnen. Er werd gestreden voor elke meter op het veld. Uiteindelijk wist Danny met een mooie kopbal de 3-3 op het scorebord te zetten. Na de gelijkmaker waren er over en weer nog wat kansen, uiteindelijk bleef het 3-3.

Na een mindere eerste helft hebben de mannen van Eversten C1 zich in de tweede goed hersteld. Er werd hard gewerkt en met strijd en passie werd een verdiend punt in Everdingen gehouden. We kunnen dan over het geheel terug kijken op een goede wedstrijd. Top mannen!!!!