SC Everstein C2: Koploper Theole sterker

Sc Everstein JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

21 november 2015 13:00

Vandaag moesten de Mannen van SC Everstein C1 uit voetballen tegen koploper Theole C3. Wij misten vandaag Joris en Robin vanwege blessures. Dennis en Sam van de D1 waren hun vervangers.

Theole startte erg sterk. Ze kozen meteen de aanval. Het was dan ook niet verrassend dat na een minuut of 5 de eerste keer gescoord werd. Onze mannen leken hierdoor wakker geschud. Het begon in eens beter te lopen. Er werd goed overgespeeld en plots stond Danny voor de Keeper en scoorde. Dit was enigszins tegen de verhouding in. Theole leek dan ook even van slag. Toch was het Theole die snel de draad oppakte en vrij snel 3 keer het doel trof. Vlak voor rust konden we nog wat terug doen. Danny werd na een solo in het strafschopgebied neergehaald. Helaas wist Sven de penalty niet te verzilveren. We gingen rusten met een 4-1 achterstand.

De tweede helft leek een kopie van de eerste helft. Theole scoorde al snel hun 5e doelpunt. Daarna was het weer aan ons om iets terug te doen. We werden iets sterker en wisten Theole voor zover dat kon vast te zetten. Uit een mooi opgezette aanval werd Dennis voor het doel vrijgespeeld. Hij bracht de 5-2 op het scorebord. We probeerden het nog wel, maar Theole was gewoon de betere. Ze wisten nog 3 keer te scoren. De einduitslag was 8-2.

Theole was vandaag een maatje te groot voor ons. We hebben er alles aangedaan om het ze moeilijk te maken. Dat lukte enigszins. Het zat er vandaag niet in. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd en dan hebben we weer nieuwe kansen.