SC Everstein C2: Tricht gelukkiger in afronden kansen

Assist: Sven de Blok

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

28 november 2015 12:15

D.de Gans

Vandaag speelden we thuis tegen de rode lataarndrager uit Tricht. Ook vandaag misten we de geblesseerden Robin en Joris. Zij werden vandaag vervangen door Rens, Merlijn en Noah van de D1. Thom en Rick waren niet helemaal wedstrijd-fit en begonnen op de bank.

Van begin af aan ging het spel op en neer. Beide teams kregen wat kansjes. Zo raakte Tricht een keer de lat. Na een mooie verdedigende aktie van Merlijn werd Sven vrijgespeeld, die op zijn beurt een assist gaf op Danny die de bal over de keeper kopte en simpel 1-0 scoorde. Daarna werd Tricht wat sterkter. Na een lichte overtreding op een aanvaller van Tricht kreeg Tricht een strafschop. Deze werd goed ingeschoten, 1-1.
Na de gelijkmaker was Tricht sterker, maar wisten niet meer te scoren.

Na de rust begonnen we gedreven. Het overspelen liep beter. We kregen ook weer een paar kansen. Toch konden we die niet omzetten in doelpunten. Na een flinke overtreding op Noah werd een speler van Ticht voor 10 minuten van het veld gestuurd. Dan denk je dat dat in je voordeel is. Echter zoals dat vaker gebeurd krijgt het team met een speler minder de betere kansen. Zo ook vandaag. Via een snelle counter kwam Tricht op 1-2 en vlak voor tijd ook nog op 1-3.

Er zat vandaag niet meer in. We hebben alles gegeven. Tricht was vandaag wat gelukkiger in het afronden van de kansen.  Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd en hebben we weer nieuwe kansen.