SC Everstein C1: Geeft geen cadeautjes weg

M.E.C. '07 sv C1

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

5 december 2015 11:00

T. van Putten

Vandaag speelden we onze laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen MEC'07. Eerder dit seizoen hebben we al met 2-3 gewonnen. In de stand staat MEC'07 2 punten boven ons. Beloofd dus een mooie pot te worden. Vandaag misten we Rick, Danny, Joris en Robin. Zij werden vervangen door Jasper, Luca, Danyo en Joey.

Van begin af aan zag je dat beide partijen erg aan elkaar gewaagd zijn. Het spel ging dan ook over en weer. Wij kregen enkele kansen, zo kopte Thom net naast. Uit een super mooie opgezette aanval via Thom en Jasper kon Joey de 1-0 op het bord zetten. We konden echter daarna niet de druk opvoeren. MEC'07 kwam er af en toe uit, maar kon ook niets uitrichten. We gingen dan ook rusten met een 1-0 voorsprong.

In het begin van de tweede helft ging het nog even op en neer. Beide partijen leken het spel uit de eerste helft ook in de tweede helft door te trekken. Totdat we zo een kwartier voor tijd een vrije bal kregen. Daan achter de bal, draait de bal mooi voor het doel, de bal komt voor de voeten van Joey en die schiet onberispelijk de bal onderkant lat binnen, 2-0. Daarna werden wij alleen maar sterker en kregen we nog een paar flinke kansen. Zo schot Luca op de lat en miste Jasper toen hij alleen voor de keeper kwam. Ondanks deze kansen bleef het 2-0.

Zo vlak voor pakjesavond hebben de mannen van de C1 geen cadeautjes weggegeven en de drie punten in Everdingen gehouden. Een mooie prestatie. Klasse Mannen!!!