SC Everstein C1: Strijdend ten onder tegen Beesd C2

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

9 april 2016 13:00

K. den Braber

Vandaag kwam Beesd C2 naar SC Everstein. We misten de geblesseerden Robin en Stan. Zij werden vervangen door Rens, Luka, Danyo en Mats.

Beesd begon erg sterk aan de wedstrijd. We kwamen steeds een stapje te kort. De spelers van Beesd wisten elkaar veel gemakkelijker te vinden. Dit leidde al snel tot de 0-1. We kwamen er maar sporadisch uit, maar kregen nog geen kansen. Uit een snelle counter wist Beesd de 0-2 te scoren. Vanaf dat moment kregen we iets meer grip op de wedstrijd. Sven schot de bal van afstand maar net over. Toch kon Beesd, hoewel het randje buitenspel was, opnieuw scoren, 0-3. We pakten de draad weer op en na een super mooie aanval kwam Luka voor de keeper, maar dat schot werd gekeerd. Ook Sven kreeg opnieuw een kans. Zo waren we de laatste tien minuten van de eerste helft beter dan Beesd. En dat resulteerde in een dik verdiende goal van Tim. We gingen rusten met 1-3.

Na de rust kwamen we sterk uit de kleedkamer. We probeerden de goede lijn van de laatste tien minuten voor rust weer op te pakken. Dat resulteerde in een paar goede kansen. We scoorden zelfs, Thom speelde Daan vrij en die scoorde, maar het was helaas buitenspel. Daarna kregen we opnieuw een kans, Luka schoot van afstand net over het doel. Het kostte erg veel energie. De mannen raakten steeds meer vermoeid. Helaas kon er niet voorkomen worden dat Beesd nog uitliep naar een 1-6 eindstand.

De laatste 10 minuten van de 1e helft en de eerste 20 minuten van de 2e helft konden we Beesd goed aan. Het lukte alleen niet om de aansluitingstreffer te scoren. Ondanks het harde werken, de strijd en passie was Beesd een maatje te groot voor ons. Toch mogen de mannen van SC Everstein C1 best trots op zichzelf zijn. Het harde werken werd vandaag helaas niet beloond. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd. Dan hebben we weer nieuwe kansen.