SC Everstein C1 pakt dik verdiend punt tegen kampioen

Sven de Blok (afstandschot)

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.8

23 april 2016 12:30

C.Bosman

Vandaag moest SC Everstein C1 thuis tegen Theole C3, de kampioen in onze competitie. We misten vandaag Robin en Lennaert. Vervangers waren Sam, Danyo, Dennis en Joey.

De wedstrijd kwam langzaam opgang. Het ging een beetje over en weer. Naarmate de wedstrijd in de eerste helft vorderde kwamen er wat meer kansen voor beide teams. Ook deze week hield Stan ons in de wedstrijd met een paar geweldige reddingen. Halverwege de eerste helft hadden wij het betere van het spel. Vooral via de zijkanten kwamen Joey en Tim vaak op en konden de bal voorzetten. Alleen voor de afwerking op doel waren we net te laat. We gingen met een goed gevoel rusten. Ruststand 0-0.

Vanaf de aftrap kozen we gelijk de aanval. Thom kreeg gelijk een goede mogelijkheid. Ook daarna bleven we gevaarlijk, maar zoals zo vaak als wij niet scoren, scoort onze tegenstander. Ook nu weer uit een snelle en goede aanval kwam Theole op voorsprong. Daarna leek het wel of Theole tevreden was met die ene goal. Zo leek het even zo dat ze meer met andere dingen bezig waren dan met de wedstrijd. Onze mannen leken zich daar niets van aan te trekken en gingen alleen maar beter voetballen. De ruimtes werden groter en we kregen kans op kans. Zo gingen een paar afstandsschoten van Sven net over en naast. Ook Danny kwam alleen voor de keeper, maar het lukte net niet om de bal langs de keeper te schieten. Toch wisten we te scoren. Sven schoot de bal van afstand net over de keeper in het doel. Een dik verdiende goal. Ook daarna kregen we nog wat kansen, maar die gingen er niet in. Het bleef dan ook 1-1.

Ook vandaag hebben alle spelers hard gewerkt voor dat ene punt. Misschien dat er meer in zat, maar dit is een super mooi resultaat. De spelers mogen dan ook trots zijn met het resultaat van vandaag. Gefeliciteerd mannen!!!!