Groot-Ammers vv F1

Seizoen 2008 - 2009, F1 (voorjaar)

4 april 2009 12:30

Zaterdag 4 april moesten we thuis tegen Groot Ammers om 12.30 uur, de laatste keer dat we tegen Groot Ammers speelde hebben maar net gewonnen met 1 nul.
Helaas hebben we tot op heden nog geen wedstrijd gewonnen, dus we waren er op gebrand om toch een keer te winnen.

Everstein begon gelijk met een goede aanval, renzo scoorde een mooi doelpunt vanaf de achterlijn.
We waren goed aan elkaar gewaagd, gingen gelijk, totdat we een vrije trap tegen kregen, die wij eigenlijk niet terecht vonden,  Groot ammers scoorde daar helaas uit. 1-1
We waren een beetje van slag, maar probeerde toch nog een tegen doelpunt te scoren, dit lukte helaas allemaal niet.
Net voor rust gebeurde weer het zelfde Groot Ammers kreeg weer een vrije trap mee en scoorde daar weer uit.
We gingen de rust in met 2-1 achter.

Na de rust kwamen allemaal een beetje ondaan de kleedkamer uit, het lukte ons niet meer aan scoren toe te komen.

Eindstand 1- 2