1 april 2017 14:30

Weer op weg na een dortse ploeg.
Op na rksv rcd.
Na de winst op dubbeldam gingen we met goed gevoel daar na toe.
We begonnen wedstrijd beetje rommelig we lieten ons spel bepalen door hun slordig voetbal.
We liepen tegen een achterstand aan door een vrije trap die van richting werd veranderd.
Helaas.....want van te voren door een goede ingooi van bram richting lion die een schitterende loopaktie had met bal kwam lion 1op1 bij keeper en speelde netjes bal af op emil die hem net miste..helaas,klasse aanval was dit.
Ruststand 1-0 achter,de 2e helft gingen we er weer tegen aan,het werd steeds spannender aleen doelpunten bleven uit.
Kansen waren er voor ons via een corner die op doel gekopt werd maar net niet raak.
De laatste 7min gingen we 1op1 achterin spelen,maar kwamen met 2-0 achter een schitterend doelpunt van rksvrcd.
Wij zette door en jawel hoor in de laatste minuut werd het 2-1 door cedric,met een kopbal met een schitterende assist van bas.
Gauw de bal  gepakt en bijna 2-2nog.....was ons niet gegunt,maar geknokt tot het einde.