Jo9-1 verliest van een betere tegenstander

Ties Postma (vrije trap)

Onder 9, JO9-1, Groep 2 23

9 september 2017 9:00

De 2e wedstrijd van het seizoen was een natte bedoeling.

Al snel was duidelijk dat onze boys uit een ander vaatje moesten tappen dan vorige week. TEC was de tegenstander en er zit een hoop voetbal in dat team.
De eerste 10 minuten konden we redelijk mee komen, maar daarna liet TEC zien een goede ploeg te hebben. Ze scoorde vrij snel 2x achter elkaar.

Door een slimmigheidje van ons konden we vanuit een corner snel de bal in het spel brengen en scoren. De aansluiting was een feit. Met 1-2 de rust in en dat was eigenlijk een prima uitgangspunt voor de 2e helft. De 2e helft werd niet scherp begonnen. Al snel kwam TEC op 3-1. Maar ook nu kwam Everstein terug in de wedstrijd door een prachtige opbouw van de zijkant en een goeie actie via de zijkant. De bal werd prachtig tegendraads ingeschoten. Weer een prachtige goal. 2-3.

Nu drukte TEC echter door en maakte ze snel 2-4 en 2-5. Uit een vrije trap vanaf eigen helft scoorde wij nog wel een weergaloze vrije trap. 3-5.

Het slotakkoord was voor TEC die de 3-6 nog binnen schoten.

Een leerzame wedstrijd voor ons en de jongens. Hier kunnen we weer verder mee op de training. Volgende week naar Theole. Dat zal net zo'n moeilijke wedstrijd worden.

Nog een laatste punt: Complimenten voor onze supporters die zich net zoals vorig seizoen weer voorbeeldig hebben gedragen. Bedankt daarvoor!