Leuk om een gelijkwaardige tegenstander te treffen.

Onder 9, JO9-1, 2e klasse 05

7 oktober 2017 10:00

Scheidsrechter

Teamleider

Na 2 weken training met een "teambuilding-weekend" er tussen in kwamen de mannen tot op het bot gemotiveerd het veld op. De tegenstander was Hardinxveld JO9-2. Deze mannen bleken een redelijk gelijkwaardige tegenstander.

De eerste helft speelde we eigenlijk heel goed, maar door 2 afstandsschoten van hun beste man stonden we toch met 2-0 achter in de rust. In de rust hebben we de mannen gezegd gewoon zo door te gaan. We speelden gewoon goed! Alleen moesten de mannen zorgen dat er niet meer van afstand geschoten mocht worden.

De tweede helft begon heel goed. Onze spits pakte de bal af en wurmde zich letterlijk langs 3 tegenstanders om de bal daarna tegendraads binnen te prikken. Helaas herpakte de tegenstander zich snel en maakte ze de derde goal. Weer een afstandsschot. Dit was overigens het enige schot wat gelost is op de keeper, want bij elk moment doken ze bovenop de schutter. Heel goed!!

Daarna hebben eigenlijk alleen Everstein in de aanval gezien. Dit resulteerde in de aansluitingsstreffer. Een mooie knal uit de 2e lijn was hun keeper te machtig. Met zijn alle werd er gevovhten voor de verdiende gelijkmaker, maar helaas viel deze niet.

Een goed gespeelde wedstrijd helaas zonder resultaat. Dit bied wel perspectief voor de volgende wedstrijden. Want als je er met zijn allen voor gaat komt het vanzelf.