Wadenoijen JO13-1             SC Everstein JO13-1

Het was koud afgelopen zaterdag………Nat en erg koud.
Ook deze week konden we weer gebruik maken van 2 jongens van de JO11, Tijmen en Kane. Ze moesten eerst in Meteren voetballen en wilden daarna weer bij ons invallen.
Hartstikke bedankt jongens!
De jongens moesten uit bij Wadenoijen. Een wedstrijd die ging om de 5de plaats op de ranglijst. Maar een echte wedstrijd is het eigenlijk nooit geworden.

We begonnen zoals altijd gretig aan de wedstrijd. Met de eerste kans voor ons.Gevolgd door een kans van Wadenoijen, die werd goed gepakt door Melvin.In de eerste helft gebeurde vanuit onze kant verder vrij weinig. Dit op een actie van Jelte na, waaruit 2 corners kwamen. De 1-0 en 2-0 vielen kort achter elkaar en dankzij een aantal hele goede reddingen van Melvin bleef het daarbij en was dat ook de ruststand.

De tweede helft was net begonnen toen ik aan kwam lopen, toch had ik de 3-0 al gemist. Wadenoijen kreeg een penalty, gelijk na de aftrap. Everstein probeerde echt wel te voetballen maar het was gewoon niet onze dag. Ballen kwamen niet aan, spelers werden moeilijk gevonden en Wadenoijen was gewoon gretiger. Na de 4-0, kwamen er nog wel kansen van Damian en Jelte, had Melvin wederom een aantal goede reddingen, kregen wij nog 4 corners in 1 minuut, maar scoorde Wadenoijen vlak voor tijd toch nog de 5-0. De uitslag lijkt misschien een beetje geflatteerd, misschien is het een beetje een roze bril van mijn kant, ik weet het niet.

Jammer is het wel. Ze hebben er echt voor gevochten. Misschien dat de drie meisjes die in de verdediging stonden voor enige verwarring zorgden. Misschien moeten we deze wedstrijd gewoon vergeten en volgende week, thuis tegen Heukelum, weer vol vertrouwen de wei in.  De beroemde Amerikaanse Quarterback Tom Brady (5-voudig superbowl winnaar van New England Patriots) zei ooit: de beste remedie voor een verliespartij is het winnen van de volgende. Laten wij dat ook maar doen dan.