Ties Postma (schot)
Tijn Doeser (schot)

Onder 9, JO9-1, 2e klasse 05

14 oktober 2017 9:30

De reis ging vandaag naar Tricht. Weer een tegenstander waar we eigenlijk niks van wisten.

Bij de voorbespreking werd er afgesproken dat we gelijk fel zouden beginnen. De jongens hadden duidelijk goed geluisterd en gingen gelijk ten strijde. Al snel maakte we 1-0. Door een bijzondere maar prachtige goal maakte de tegenstander 1-1.

Als snel volgde de 1-2 voor Everstein. Daarna viel er een goal die iets meer aandacht verdiend. Via een goed genomen indribbel van de zijkant en een messcherpe "afdraaiende" voorzet kwam de bal bij onze spits die de bal prachtig binnen volleerde. Een goal uit het boekje. 1-3.

Hierna kwam Tricht terug in de wedstrijd. De eerste helft eindigde in 4-5 voor Everstein.
Na de rust ging de wedstrijd gelijk op. Uiteindelijk kwamen we op 6-8 voorspong. Tricht maakte vlak voor tijd nog de aansluitingstreffer. Dus nog een aantal minuten alle zeilen bijzetten. Dankzij een paar prima reddingen van onze keeper en een perfect gepositioneerde verdediger op de doellijn werden de punten mee naar huis genomen.