21 oktober 2017 9:45

....en dat is jammer maar de harde realiteit.

Onze jongens speelde uit tegen Nivo Sparta. Een gelijkwaardig team bleek al snel.
Door een slap begin kwamen we snel achter met 2-0.

Onze jongens herpakte zich snel en de aansluitingstreffer was al gauw een feit. Een klutsbal viel voor de voeten van onze spits en die schoot onberispelijk binnen. 2-1!

Nog voor de rust maakten wij de gelijkmaker. Na een mooie solo aan de rechterkant waarbij de verdediger en de keeper kansloos achterbleven kon de bal in de lege goal geschoten worden. 2-2!!!
Mooie opsteker dachten wij, met gelijkspel de rust in. Helaas dacht Nivo Sparta daar anders over. In de laatste seconden van de eerste helft scoorde ze nog net de 3-2. Op dat moment regende het kansen voor ons, maar de bal wou er niet in.

In de rust werd aangegeven dat we eigenlijk helemaal niet zo slecht speelde. We hadden gewoon veel pech. De tweede helft ging van start maar helaas kwamen we weer snel verder achter. 4-2.

Gelijk opvolgend werd een mooie aanval van ons binnengeschoten. De aanval begon bij onze keeper die hem rustig uitrolde naar de vrije man. De vrije man zocht onze spits langs de lijn die de bal goed meenam en met links(!) netjes voortrok voor de vrijstaande collega. Keeper kansloos, 4-3!!

Kans naar kans werden door onze jongens niet verzilverd en dan weet je hoe het gaat.
De tegenstander kreeg 1 kans en daar was het besluit van de wedstrijd. 5-3.

Ondanks keihard werken hadden we eigenlijk gewoon vette pech! Volgende keer beter!!