De kop is er af, zaterdag werd de eerste oefenwedstrijd van Everstein 1 gespeeld  op het veld van Benschop.

Doel: Beer Moorelisse (debuut Everstein1).
Vedediging : Michel Holleman, Ronald Werndly,Vincent Johnson, Bart Hugo de Vries.
Middenveld: Harry Harskamp, Geert Dokman, Efrem Shiferaw,Jeroen Brouwer.
Aanval: Dennis van der Steen, Andre van der Veer.

Natuurlijk is het altijd even wennen zo'n eerste wedstrijd maar Everstein zette gelijk druk op de tegenstander.

Dit leidde in de 13e minuut tot een fout van de keeper welke Andre met een mooie lob over de keeper afmaakte. 2 minuten later was het weer Andre die na een prachtige dieptepass van Jeroen de 0-2 maakte en 3 minuten later was het ook  Andre die een fout in de verdediging direct afstrafte: 0-3.

Na een mooie aanval maakte Geert in de 24e minuut 0-4.

Het duurde tot de 31e minuut voordat Benschop iets terug kon doen, en na een goed lopende aanval lieten ze Beer kansloos. 1-4.
Net voor rust maakte Geert met een fraai afstandsschot nog de 1-5.
In de rust werden Michel Holleman, Harry Harskamp,Jeroen Brouwer en Dennis van der Steen gewisseld voor Paul Aben, Guillermo Ooft,Thimo Beunis en Frank Bouwman. Zodat er 2 A-junioren hun debuut en Frank zijn rentree voor Everstein 1 maakten.
De 2e helft gaf toch een ander beeld. Er werd veel gewisseld en het voetbal liep daardoor toch wat minder vlot dan voor de rust. Toch werden er nog een aantal kansen gecreeerd zoals een fraai schot van Geert op de lat en een schot van Andre welke van paal tot paal ging, maar helaas niet over de lijn. Het duurde het tot de 85e minuut tot het alsnog 1-6 werd. Het goed doorzetten van Guillermo leidde tot een voorzet welke door Andre werd afgemaakt.

Afwezig waren nog John Jansen. Martin Vegter, Sander Bergshoeff, Rick Fierens, Mark den Hertog, Frank Kers, Peter Verwolf
Jan Willem Lemmen en coach Arjo Steysiger.

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig of de goede lijn doorgezet kan worden. Dit kunt u zien op dinsdag 11 augustus a.s. Dan is om 19.30 uur de wedstrijd Everstein-Heukelum.