Everstein JO 13 -1 morst punten voor het eerst

14 april 2018 12:30

MVV ’58 JO13 – Everstein JO 13-1
14 april

Allereerst mijn excuses voor de veel te late verslagen. Ik heb een kleine vakantie gehouden om me te bedenken wat er precies gebeurd is, na 3 verloren potten op rij.

Eerst de uitwedstrijd tegen MVV ’58 op 14 april. Everstein ging hierheen met de instelling om direct aan te sluiten bij de top, met een midweekse wedstrijd tegen BZS voor de boeg. Alleen liep dat niet helemaal zoals de bedoeling was. We hadden wel veel veldoverwicht met diverse schoten op doel van onder andere Bas, Jelte, en Tijmen.
Melvin stond ook weer goed te keepen, Mees en Eelco haalden veel ballen achterin weg. Maar waar wij net het  laatste beetje geluk mistte, had MVV dat wel.
Na 10 minuten maakten ze de 1-0. Ondanks de voorsprong mocht ik van de scheidsrechter vanaf de plek waar ik stond de jongens niet meer verder “coachen”
Ik meen me te herinneren dat mijn “coaching” niet verder kwam dan: ingooi Everstein, aanbieden bij een ingooi, goede loopaktie ,lekkere pass en meer van dit soort aanmoedigingen. Niet veel meer dan menig toeschouwer roept langs de zijkant van het veld. Of toch wel? In ieder geval, bij de rust was het 1-0.

In de tweede helft was het eigenlijk niet anders. Beetje countervoetbal van Everstein, met heel veel druk en schoten op doel.  MVV maakte de 2-0 in de 49ste minuut en dat was tevens ook de eindstand. Jammer, maar dat kan gebeuren.

Nu op naar het midweekse treffer tegen BZS.