Seizoen 2009 - 2010, MB1 (najaar)

12 september 2009 9:00

Veelbelovend begin competitie MB1!

De doelpuntenregen van vorige week bleek geen overtrekkend buitje.

Ook zaterdag was er kans na kans waarbij Iris vlak voor rust de eerste scoorde. De verdediging werkte eensgezind en Jeanne stond haar mannetje in het doel: GJS kreeg nauwelijks ruimte.

Jammer genoeg viel vlak na rust de gelijkmaker.

Everstein kwam sterk terug met een mooi samenspel van Anouk en Myrthe waarna Myrthe hem in het doel knalde. Een kwartier later scoorde Anouk de laatste: 3-1! Een verdiende overwinning!

Wedstrijdverslag GJS:

.SC Everstein MB1 - GJS MB1
Everstein MB1 te sterk voor GJS MB1
Zaterdag 12 september 9:00 uur in Everdingen. De eerste competitiewedstrijd tegen Everstein MB1. We zijn gewaarschuwd want vorige week won de tegenstander voor de beker met 13-0 van De Zwerver. Toch lieten we ons in de eerste minuten overrompelen en speelden we erg onrustig. Everstein had dan ook het beste van het spel en dat is eigenlijk de hele wedstrijd zo gebleven. Gelukkig was Everstein niet erg nauwkeurig in de afwerking. En wisten ze het doel te vinden dan stond daar Yasmin die een prima partij keepte. Het duurde tot vlak voor rust voordat we het eerste doelpunt tegen kregen. Na de rust begonnen we duidelijk beter. Dat resulteerde in de 56e minuut in de 1-1 gescoord door Laura. Twee minuten later trof een goed schot van Zoë net geen doel. In de 60e minuut scoorde Everstein na een buitenspel situatie 1-2. De beslissing viel in de 72e minuut toen Everstein 1-3 scoorde. Toch gaven we ons nog niet gewonnen. In de 74e minuut werd een bal van Kimberley van de lijn gehaald. Twee minuten liep Kimberley opnieuw goed door. Haar inzet werd gestopt waarna Ruby voor bijna open doel miste. Al met al gelet op het aantal uitgespeelde kansen een terechte overwinning voor Everstein in een sportieve wedstrijd.