M.V.V. '58 F1

Seizoen 2009 - 2010, F1 (najaar)

3 oktober 2009 9:00

Goed gespeeld ondanks verlies

Vandaag speelden we voor het eerste in een andere opstelling. Na aanleiding van de wedstrijd van vorige week hebben we besloten een en ander om te zetten.
Hierdoor hoopten we meer aan aanvallen toe te komen.

Al van begin af aan ging het gelijk op. Wij een kansje, MVV'58 een kansje. Tot Rick op avontuur ging een scoorde. Het duurde niet zo lang tot MVV'58 scoorde. Onze kanjers pakten de draad goed op en gingen op nieuw in de aanval. Na wat gerommeld bij MVV'58 in de verdediging kreeg Robin de bal op z'n schoen en schoot raak. Opnieuw kwam MVV'58, We lieten ons iets te ver terug zakken, hierdoor werd het gevaarlijk en kon MVV'58 gemakkelijk scoren. Ruststand: 2-2

In de rust hebben we nog even de puntjes op de i gezet, maar je zag al dat onze kanjers alles gegeven hadden in de eerste helft. Ondanks dat wilden ze er toch voor gaan. Als snel gingen we in de aanval en wist Rick de keeper van MVV'58 te passeren. MVV'58 kwam daarna sterk terug. De voorhoede van MVV'58 was niet te stoppen en kregen kans op kans. Dit resulteerde al snel tot de gelijkmaker. Hierna waren onze kanjers niet meer bij macht om nog een keer er voor te gaan. De aanvallen van MVV'58 konden niet meer gestopt worden. Uiteindelijk wist MVV'58 nog 4 keer te scoren. De eindstand was 3-7