2 - 1

Sc Everstein JO9-2

Seizoen 2009 - 2010, F2 (najaar)

10 oktober 2009 9:45

Zaterdag 10 oktober moesten onze mannen voetballen tegen Groot Ammers F2. Deze stonden bovenaan dus we waren gewaarschuwd. Everstein F2 begon goed geconcentreerd aan de wedstrijd en had de koploper goed onder controle. Na kansen van Jasper, Davey en Dani kon een doelpunt niet uitblijven. Maar ook Groot Ammers kreeg kansen die vakkundig door Lennart uit zijn doel werden gestompt of getrapt. Na een mooie verre uittrap van Lennart kwam de bal bij de tegenstander. Joris was attent en pakte de bal af en leverde deze op zijn beurt weer in bij Davey. Davey maakte een mooie rush naar de achterlijn en schoot de bal mooi voor waar Jasper de bal in 1 beweging vrij voor de keeper kreeg en deze koelbloedig inschoot. Hier was de verdiende 0-1. Everstein ging door met aanvallen en voelde dat de 3 punten mee naar Everstein genomen kon worden.

Groot Ammers kwam er steeds wat vaker en veder uit, maar door goed verdedigers werk van Sven, Rick en Danyo werden de kansen voor de koploper niet gevaarlijk. Vlak voor de rust kwam Groot Ammers via de linkerkant naar voren. Deze uitblinker van Groot Ammers kapte onze verdedigers goed uit en met een knappe trap belande de bal via een polletje in het doel van Everstein:
1-1. Lennart die foutloos stond te keepen baalde hier zo van dat hij liever wilde gaan voetballen en gaf de handschoenen over aan Rick. Na de rust kwamen de kwaliteiten van Groot Ammers naar voren en Everstein had het erg moeilijk. Yaron, Joris, Davey, Sven, Jasper, Danyo en Dani ze vochten als tijgers en het blok wat gevormd werd leek niet te kunnen breken. Rick hield met prachtige reddingen zijn doel goed schoon. Nadat Lennart in het veld was gekomen om te voetballen kreeg Everstein ook nog een paar gevaarlijke counters via Sven en Jasper. Alles leek erop dat deze wedstrijd in een verdiende 1-1 stand zou eindigen. Maar toen de scheidsrechter de blessuretijd was begonnen viel de bal erg ongelukkig via de kluts en Rick zijn handen in de goal. Everstein verloor hierdoor helaas met 2-1 maar lieten zien dat de trainingsarbeid van de trainersstaf zijn uitwerking heeft. De penalties waren allemaal goed genomen, ook hier zag je de trainingsarbeid naar voren komen.
Man of the Match: Jasper