6 - 0

Sc Everstein JO9-1

Seizoen 2009 - 2010, F1 (najaar)

17 oktober 2009 9:00

Vandaag gingen we al vroeg richting Tiel voor de wedstrijd tegen de F2 van RKTVC. We begonnen de wedstrijd sterk. Er werd goed verdedigd en in de aanval hadden we ook wat mogelijkheden. Toch konden we niet voorkomen dat we twee doelpunten voor rust tegen kregen. Ook in het begin van de tweede helft konden we RKTVC nog bijhouden. Hoewel we snel met 3-0 achter kwamen herstelde we en gingen zelfs meer naar voren spelen. Rick raakte de paal en Robin schot vanuit een vrije bal de bal in het zij-net. Daarna waren onze kanjers eigenlijk gebroken. Ook vergaten we om op onze positie te blijven waardoor we in de verdediging werden overlopen. Hierdoor kon er niet voorkomen worden dat RKTVC uitliep naar 6-0.