Theole tsv F2

Seizoen 2009 - 2010, F1 (najaar)

14 november 2009 9:45

Kanjers verdienden meer

Vandaag kwam de F2 van Theole naar Everstein. Zoals ik al in mijn voorbeschouwing schreef een wisselvallig team, waarvan we zouden kunnen winnen. Onze kanjers lieten vandaag zie hoe goed ze zijn en wat ze kunnen. We waren sterk in de aanval en in de verdediging stonden we ook ons mannetje. We kregen een paar kleine kansjes maar die gingen er niet. Theole die sterk verdedigde kregen ook een paar kansen die er gelukkig ook niet in. De ruststand was dan ook terecht 0-0.

We gingen na de rust voorzicht van start, omdat we weten dat we het vaak moeilijk hebben in de tweede helft. Maar we hadden vandaag genoeg kracht om een tandje bij te zetten. We gingen meer naar voren spelen en kregen weer een paar kansjes. Maar helaas waren we even de concentratie kwijt en lieten Theole eigenlijk heel gemakkelijk scoren. Daarna lieten onze kanjers zien dat ze nog genoeg kracht hadden om in de aanval te gaan. Het leek wel een wederopstanding van onze kanjers. Theole kwam eigenlijk niet meer op onze helft en kon alleen maar verdedingen. Het lukte ons niet om de verdiende gelijkmaker te scoren. Het bleef 0-1.

Onze kanjers hebben vandaag alles gegeven, jammer dat een moment van onachtzaamheid de wedstrijd besliste. Onze kanjers hadden vandaag echt meer verdiend.