Sc Everstein JO19-1

Seizoen 2008 - 2009, A1 (najaar)

25 oktober 2008 14:30

Buren - Everstein.

Na twee verloren wedstrijden tegen Asperen en voor de beker tegen Beesd stond vandaag de uit wedstrijd tegen Buren op het progamma we vertrokken met 16 gemotiveerde spelers want er moest vandaag punten worden gehaald om aansluiting te houden bij de eerste drie
Om half drie trapte we af onder een heerlijk zonnetje direkt zochten we de aanval in de eerste min was het bijna raak maar de bal ging rakeling het doel voorbij de tegenstander was gewaarschuwd
in de 5 min werd er een overtreding gemaakt door een speler van Buren ,Sander nam de vrije trap richting Thimo en knalde bal van af rand zestien de 0-1 binnen even later was het bijna weer raak uit een vrijtrap Sander raakte de lat  maar in 21 min zag het er bij ons in de verdediging niet uit er werd niet goed door gedekt daar maakte Buren goed gebruik van en scoorde
1-1 even later werd Jan Peek gewisseld voor Joost de Leeuw om meer rust te brengen in de verdediging de wedstijd van onze zijde was onrustig veel verkeerde ballen de wedstrijd ging gelijk op met veel fouten ballen kwamen niet aan er werd niet met overtuiging gevoetbald we gingen de rust in met een gelijke stand.

In de rust werd werd door Maik (trainer) aan gegeven dat we meer de combinatie  moet worden gezocht en het veld breed te houden en de buiten spelers meer de spits aan gespeeld moeten worden daar om werd Jasper er in de spits bij gezet om in de zestien aan gespeeld te worden om druk te geven op de goal van Buren in de 49 min  was het Thimo die de verdediging van Buren zijn hielen liet zien en schoot de 1-2 binnenheel lang bleef deze stand staan Buren probeerde meer druk te zetten maar door prima verdedigings werk van Erik Oskam en Rick Fierens kwamen ze bijna niet meer bij onze attent keepende Jurre van Oosten maar Buren ging toch op zoek naar de gelijkmaker daar door kregen wij meer ruimte achterin daar maakte we in 81 min goed gebruik van een aanval van links ging de bal naar Jasper maar die zag dat Thimo goed door liep naar binnen gaf de bal af op Thimo  en schoof de 1-3 achter de goed keepende doelman van Buren  in de 85 min  was het Jasper die de genade klap uit deelde aan Buren door de verdediging om zeilde 1-4  maar de laatste minuten zaten we in de overwinnings roes en niet goed meer bij de les wat niet mag gebeuren  er werd even niet goed  opgelet in 89 min wisten de achterstand teug te brengen tot 2-4
De wedsrijd werd vandaag geleid een prima scheidsrechter uit Buren iets wat we de laatste twee wedstrijden uit als thuis hebben gemist ,een scheidsrechter die thuis als uit spelende club niet benadeelde
Deze week weer scherp trainen voor de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Rhelico thuis hopelijk in onze nieuwe