Sc Everstein JO9-1

Seizoen 2009-2010, F1 (voorjaar)

23 januari 2010 9:15

Kanjers starten sterk

Vandaag eerste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. Onze kanjers wilden dan ook goed beginnen. Vanaf de aftrap ging het over en weer. Lekvogels scoorde als eerste 1-0, Vervolgens scoorde Rick voor ons, 1-1. Toen scoorde Lekvogels weer 2-1 en vervolgens maakte Rick weer gelijk 2-2 naar goed overspelen van onze voorhoede. Lekvogels ging toen weer in de aanval en scoorde weer, 3-2. Opnieuw zochten we vanaf de aftrap de aanval, nu scoorde Robin de gelijkmaker 3-3. Vlak voor de rust maakte Lekvogels nog 4-3.

In de rust kon je merken dat onze kanjers er redelijk doorheen zatten, maar dat ze er nog wel in geloofden. We hebben nog even een goede pep-talk gehouden en gingen weer richting veld. Onze kanjers gingen de tweede helft goed van start. We kregen wat meer vat op Lekvogels. Al snel lag de 4-4 erin, een goed uitgespeelde aanval afgemaakt door Robin. We bleven Lekvogels onder druk zetten. Af en toe kwam lekvogels nog voor ons doel, maar daar bleef het geluukig bij. Doordat Arwin snel de bal uittrapte konden we via de zijkanten naar voren spelen. Dit resulteerde in een mooie goal van Rick. Vanaf dat moment bleven we aanvallen en leek het dat Lekvogels er doorheen zatten. We kregen nog een paar grote kansen om te scoren die er helaas niet ingingen. Vlak voor tijd wist Bram te scoren met een hard schot. De eindstand: 4-6.