Leerdam Sport '55 F1 - Sc Everstein JO9-1

Sc Everstein JO9-1

Seizoen 2009-2010, F1 (voorjaar)

27 februari 2010 9:30

Kanjers winnen van Leerdam Sport

Vandaag speelden we tegen de F1 van Leerdam Sport. De afwezigen (Jelle, Cedric en Roy) werden vervangen door Sven, Jasper en Lennaert van de F2. Er stond dus een geheel andere F1 in het veld dan dat we gewend zijn. Maar de spelertjes van de F2 hadden geen moeite om zich aan te passen. Er werd veel gelopen en goed overgespeeld. Leerdam Sport kon geen weerstand bieden. Met 5 doelpunten van Rick in de eerste helft was de wedstrijd al gespeeld. Leerdam Sport wist vlak voor rust ook te scoren. Ruststand 1-5

Na rust leek Leerdam Sport iets sterker te zijn. Ze scoorde vlak na rust de 2-5. Daarna ging de wedstrijd over en weer. Rick scoorde zijn 6e doelpunt en Sven maakte met een mooi schot de 2-7. Onze kanjers lieten vandaag zien hoe leuk voetbal kan zijn. Het was voor iedereen echt genieten, ondanks het regenachtige weer.