Sc Everstein 4

Seizoen 2009-2010, het vierde

20 maart 2010 14:30

Kozakken Boys 4 - Everstein 4 4-3

Everstein 4 diende zaterdag 20 maart 2010 aan te treden tegen Kozakken Boys 4. De ploeg uit Werkendam heeft een sterke aanval en probeert verzorgd voetbal te spelen. Ze staan wat laag op de ranglijst, maar hebben nog veel wedstrijden in te halen.

De aanloop naar de wedstrijd werd weer gekenmerkt door veel afzeggingen. Uiteindelijk waren 11 spelers beschikbaar en werd Laurens van Rossum bereid gevonden om mee te gaan zodat Everstein 4 toch nog kon beschikken over een reserve. Laurens bedankt!

De volgende elf traden aan:

Op doel: Mario.

Achterin: Kevin, Michel W, Jos V en Jack.

Middenveld: Rogier, Roeland en Laurens.

Voorin: Walter, Jerry en Dennie.

Op de bank nam Ronnie plaats en hij werd geflankeerd door onze vaste supporters Petra en Martina. De geblesseerden Theo, Nick en Mark waren ook aanwezig om Everstein 4 aan te moedigen. Ben je geblesseerd en kom je toch kijken dan toon je de juiste betrokkenheid bij het elftal waarvoor je speelt. Nick was ondanks zijn blesure wel in staat om te vlaggen en dat was gezien de opkomst broodnodig.

Everstein 4 oogde in het begin zeer timide en 1 minuut na aanvang van de wedstrijd was het al 1-0 voor Kozakken Boys. Meteen erna stond Dennie oog in oog met de keeper maar miste; luttele minuten later was het al 2-0.

Hierna ontstond er een fase met kansen over en weer. Kozakken Boys ging hier het best mee om zodat na 20 minuten 3-0 op het score-bord stond. Gelukkig maakte Walter snel 3-1 en begon Everstein 4 sterker te worden.

In de rust wisselde Jack voor Ronnie. Het gevoel heerste bij Everstein 4 dat er nog resultaat in zat. Vlak na rust scoorde Walter wederom en stond het plotseling 3-2.

Walter maakte een kwartier voor tijd zelfs de verdiende 3-3, maar een schermutseling in het strafschopgebied ging vooraf aan de goal. De scheids kon dit niet gezien hebben maar oordeelde op appel van Kozakken Boys toch dat dit een ongeldig doelpunt was.

Een foutje achterin bij Everstein 4 bracht Kozakken Boys in een zetel: 4-2. Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld. Roeland krulde een vrij trap in de kruising: 4-3. Enkele minuten waren er nog te spelen en in die resterende tijd werd er ondanks aandringen van Everstein 4 niet meer gescoord.

Everstein 4 begon te slap aan de wedstrijd of begon Kozakken Boys heel goed. Feit is dat de vroege achterstand van 3-0 te groot was om nog een resultaat in de wacht te slepen. Volgende keer beter.