Everstein begon met de volgende 11 aan de wedstrijd tegen Kerkwijk:

Tosca - Denise - Lisanne
Mirja - Jolanda - Lynn
Sabina - Irma - Lianneke - Daniëlle
Merel B

Everstein wilde de eerste helft de tegenstander vroeg onder druk zetten. De eerste 5 minuten lukte dit uitstekend echter hierna nam Kerkwijk het initiatief en Everstein had moeite om de bal voorin vast te houden. Keerpunt in de eerste helft was de goal van Tosca. Na een goede combinatie met Mirja brak ze door op links en schoot ze prachtig in de verre hoek binnen. Nog geen 2 minuten later schoot Denise een voorzet van Lynn tegen de touwen na goed voorbereidend werk van Lisanne, 2-0. Geen vuiltje aan de lucht voor Everstein en we konden op zoek naar de 3e goal.
Na rust kwam Nicolette voor Lisanne, Debby voor Jolanda en Merel voor Daniëlle. Al in de eerste minuut maakte Kerkwijk de aansluitingstreffer. Uit een vrije trap vanaf links werd het 2-1. Het spel golfde op en neer en aan beide kanten ontstonden wat kansjes. Uit een corner van Irma maakte Nicolette na bijna een uur spelen de 3-1 en Everstein kan gaan proberen om de wedstrijd uit te spelen. Toch kwam Kerkwijk 10 minuten later nog terug. Een goede counter van Kerkwijk zorgde voor de 3-2. Ook hierna kregen beide ploegen nog kansen op een treffer maar er werd geen doel meer getroffen.
De tweede overwinning op rij dus voor de dames die volgende week op bezoek mogen bij kersverse koploper Nieuwdorp dat het sterke GJS verslagen heeft.