Seizoen 2008 - 2009, DA1

4 oktober 2008 11:45

Met de busjes op pad naar Zeeland!

Met de busjes op pad naar Zeeland! (9.00 uur 's ochtends) Doordat er twee busjes geregeld konder worden, konden de dames een ontspannen reis tegemoet zien richting het zuiden.

Na een heenreis waarbij de toeristische route werd genomen (we hebben alle plaatsen met 'nieuw' erin gezien), werd de tweede wedstrijd gespeeld op een Zeeuwse grasmat, dit keer die van Nieuwdorp.

De eerste helft waren de Eversteinse dames voetballend beter dan de dames van Nieuwdorp, helaas werd dit niet omgezet in één of meerdere doelpunten, dus de rust werd ingegaan met een 0-0 gelijke stand.

De tweede helft begonnen we rommelig door enkele omzettingen in het veld, maar vanuit een vrije trap wist Irma in 55e minuut toch het net te vinden,  een verdiende 1-0. Helaas wisten we deze voorsprong niet lang vast te houden en vijf minuten later wist ook de tegenstander te scoren vanuit een vrije trap, 1-1. Hierna volgde een over en weer gaande wedstrijd, welke zich voornamelijk afspeelde op het middenveld. Door collectief hard werken werd er toch een punt mee naar de dijk genomen en kunnen we terug zien op een goed gespeelde wedstrijd.