Seizoen 2009-2010, F1 (voorjaar)

5 april 2010 10:00

Kanjers geven niet op

Vandaag kwam koploper GJS naar Everstein. Uit hebben we daar heel ongelukkig verloren en dat wilden onze kanjers vandaag recht zetten.

Onze kanjers starten sterk en zochten gelijk de aanval. In de eerste 10 minuten  werd er goed overgespeeld. Met doelpunten van Rick en Robin kwamen onze kanjers verdiend voor. Daarna zakten we terug en kwam GJS. We hadden moeite GJS te stoppen en bleven af en toe niet goed op onze positie. GJS wisten in een snelle aanval onze verdedigers goed uit te spelen en scoorden tegen. Rust: 2-1.

In de rust nog even de puntjes op de i gezet. We moesten rekening houden dat GJS in de tweede helft de aanval zou gaan zoeken. En dat deden ze ook. Ze gingen gelijk in de aanval op zoek naar de gelijkmaker. We proberen alles om ze tegen te houden, maar de gelijkmaker konden we niet voorkomen. Daarna krabbelde we uit het dal en lieten we zien dat we ons niet gewonnen gaven. Met een paar hele goede uitgespeelde aanvallen kregen we weer de grip op de wedstrijd. Door snel uit te verdedigen en de bal naar voor te spelen wist Rick nog twee keer te scoren. Einduitslag: 4-2.