Sc Everstein JO9-1 - Leerdam Sport '55 F1

Leerdam Sport '55 F1

Seizoen 2009-2010, F1 (voorjaar)

17 april 2010 9:00

Kanjers spelen fantastische wedstrijd

Wat was het vandaag toch weer genieten. Niet alleen van het mooie weer, maar ook van die fantastische wedstrijd die we hebben gezien. Vooraf was de concentratie nog niet bij de wedstrijd, maar toen de scheidsrechter gefloten had voor het begin van de wedstrijd was dat geheel anders.

Al gelijk gingen we vol in de aanval. We kregen een paar kansen, oa een mooi schot van Bram schot op de lat. Ook Leerdam Sport zochten de aanval, maar Jelle, Stan en Arwin lieten zich niet voorbij spelen. Na een minuut of tien was het dan eindelijk raak, 1-0. Mooie aanval en goed afgemaakt door Rick. Vlak na de 1-0 schoot Rick ook de 2-0 er in. Daarna was Leerdam Sport nog sporadisch gevaarlijk. We bleven sterker en met een mooi afstandsschot scoorde Robin de 3-0. En vlak voor rust weer een goed opgezette aanval via links, de voorzet van Rick werd er goed ingeschoten door Bram. Ruststand 4-0

Na de rust gingen onze kanjer gewoon door. Opnieuw een aanval via links die via Rick en Robin terecht kwam de bal bij Cedric die uiteindelijk scoorde, 5-0. Nadat we enkele omzettingen hadden gedaan gingen we weer richting het doel van Leerdam Sport. Na een mooi opgezette aanval scoorde Rick 6-0. En tot slot wist Roy zichzelf goed vrij te spelen en scoorde 7-0. Eindstand 7-0