Stan Hogenhout (penalty)

Seizoen 2009-2010, F1 (voorjaar)

24 april 2010 10:15

Kanjers eindigen op 4e plaats

Vandaag was de laatste speelronde in onze competitie. Wij moesten tegen de kampioen in onze groep, Beesd. We begonnen erg sterk aan de wedstrijd. We zochten gelijk de aanval en kregen als snel de eerste kansen. Met een goed afstandsschot van kon Robin de 0-1 op het scorebord zetten. We bleven steeds aandringen. Beesd maakte vervolgens hands en we kregen een strafschop, die Stan voor ons verzilverde. Dit was eerste competitiegoal van Stan sinds hij bij Everstein speelt. Na de 0-2 leek het wel alsof Beesd spinazie gegeten had. Uit een hoekschop scoorden ze de 1-2 en uit een paar goed uitgespeelde aanvallen de 2-2 en de 3-2. We konden hier niets tegen doen.

Ook na rust speelden we goed maar konden we niet scoren. Beesd wel en liepen uit naar 5-2. Wij scoorden ook nog een doelpunt. Rick maakte de 5-3. Onze kanjers zaten er stuk voor stuk doorheen en konden niet voorkomen dat het uiteindelijk 6-3 is geworden. Hoewel wij de eerste 10 minuten heel goed speelden, was Beesd vandaag de beter partij. Ze zijn dan ook de terecht kampioen ins onze groep.