76'

Mannen Zaterdag reserve, 2, 3e klasse 036

16 oktober 2010 14:30

Krul, J.P.A.

Vandaag werd in de reserve 3e klasse de topper gespeeld. Everstein 2 – Asperen 2 beide teams doen het goed in de competitie. Everstein staat 1e met 18 punten en Asperen staat 2e met 13 punten. Dus voor Asperen is het de zaak om deze wedstrijd te winnen. Anders wordt het gat met Everstein 8 punten. Op voorhand wist Everstein dat Asperen een jonge leuke ploeg heeft. Met een 2 hele sterkte spitsen die makkelijk scoren. Dus het is werk aan de winkel voor Everstein die dit seizoen nog geen punt verloor.

1e helft

Asperen begon zeer gedreven aan de wedstrijd en daar deed Everstein nog even een schepje bovenop. De eerste 10 minuten werd gedomineerd door Everstein er werd goed op balbezit gespeeld en daar kwamen ook mogelijkheden uit. Na 10 minuten was bij Everstein even de scherpte er af en daar maakten Asperen flink gebruik van. Die 2 goede kansen kregen maar niet verzilverden. Na een minuut of 20 begon Everstein het weer op te pakken. Na een slechte corner van Asperen kwam Everstein er goed uit. En dat werd beloond door een goed doelpunt van Max. Even later was er de bevrijdende 2-0 en die werd gemaakt door de goed spelende Marcel. Na dit doelpunt ging Everstein weer lekker rustig voetballen en de machine ging weer draaien. Er werden goede combinaties gemaakt met in de hoofdrol Harry en Jeroen.

2e helft

Asperen begon de 2e helft gelijk met aanvallend voetbal. Vanaf het begin van de 2e helft speelde zij gelijk 1 op 1. Waardoor er heel veel ruimte vrij kwam en daar is die weer de gretige Max die de 3-0 binnen prikte. Nu was bij Asperen helemaal de power eruit. Asperen creëerde nog wat kansen maar die werden niet benut. En na een goede aanval is het weer raak en weer is het Max die de 4-0 binnen schiet. Even later geef Ricardo de lange bal en die zet daarmee Max alleen voor de keeper en Max twijfelt geen moment en hij schiet de 5-0 binnen. Na de 5-0 waren er nog wel wat aantal kansen voor Everstein maar de kansen werden niet benut.

Na deze overwinning is het gat met Asperen 8 punten is Everstein lekker op dreef. Het zelfvertrouwen groeit met de week. De jongens van Everstein moeten wel lekker scherp blijven en wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Everstein blijft koploper met 7 wedstrijden en 21 punten. Het doelsaldo van Everstein is ook prima 28 voor en 3 tegen.