Sc Everstein JO9-2

F-Pupillen (najaar), F2, 4e klasse 445

23 oktober 2010 9:30

Vandaag stond de kennismakingswedstrijd tegen MVV op het programma. MVV is nieuw in onze competitie en wij spelen als eerste tegen ze. Best spannend, want we staan nu wel bovenaan, maar misschien zijn die MVV-ers wel knettergoed.  Juist nu missen we Sam, Noah en Daan heel erg, maar gelukkig hebben we hulp van Emiel en Rik.

Wat was het koud in Meteren. Zoals altijd zorgden Rainier en Benji voor een goede warming up. Dat we lekker warm gedraaid waren bleek al snel, toen Thom al in de tweede minuut de score opende. In de 3e, 4e en 6e minuut maakte David hun keeper helemaal dol en tot overmaat van ramp schiet de thuisclub ook nog eens in eigen doel. Van medelijden hebben onze jongens geen last, want via Rik, Emiel en 3 x Thom lopen we uit naar 0-10 bij rust. In de rust horen we dat 2 belangrijke spelertjes van MVV er vandaag niet bij konden zijn, maar zelfs dan was er geen kruid tegen ons gewassen.

Na rust komt Thijn op doel, want Mats en Rens spelen toch ook wel heel graag mee. Dat keepertje gaan we eens uitproberen denkt de thuisclub en met succes, want het wordt 1-10. Sportief als we zijn gunnen we hun dat ene puntje om daarna te laten zien dat we niet voor niets bovenaan staan. Via Thom, Merlijn, Emiel en Rik lopen we uit naar 1-16, als de MVV-ers zomaar nog een doelpunt weten te scoren. We sluiten af in stijl met de laatste treffer door Rik:  2-17 en houden natuurlijk de koppositie met zulke goede verdedigers en aanvallers. Ga zo door mannen!