75'

Mannen Zaterdag reserve, 2, 3e klasse 036

6 november 2010 12:30

Molenaar, J.

Zaterdag 6 november 2010 werd de wedstrijd Everstein 2 - HSSC'61 3 gespeeld. Op het sportpark van Everstein. Op voorhand was bekend dat HSSC'61 3 een stugge en een fysieke ploeg is. In de bespreking werden de mannen van Everstein weer op scherp gezet. En dat betaalde zich gelijk uit de 1e helft was net 4 minuten bezig en de 1-0 zat er al in. Na een snelle counter stond Sebastiaan Peek op de goede plaats en die prikte de 1-0 binnen. Everstein bleef doordrukken en het was 3 minuten na de 1-0 weer raak. Weer is het Sebastiaan Peek die het doelpunt erin prikt. En op deze manier is het een wedstrijd waar 1 team goed voetbal speelt. En de tegenstander van Everstein maar toe kijkt. En na een goede corner was het alweer raak. Willem kopt de bal uit een onmogelijke hoek binnen. En zo staat Everstein binnen 15 minuten al met 3-0 voor. En lijken de 3 punten al binnen te zijn. Everstein nam geen gas terug en bleef maar drukken op het doel van de goed spelende keeper van HSSC'61 3. In de 27e minuut werd er een wereldgoal gemaakt en die kwam op naam van Sebastiaan. Na een voorzet vanaf de flank schiet Sebastiaan met een halve omhaal de bal achter de keeper van HSSC'61 3. Everstein bleef doorgaan maar het verzuimde ook hele goede kansen. Tot in de 38e minuut pikte Frank Kers ook zijn doelpuntje mee. En niet veel later na het loslaten van de keeper was Max attent en kopte de 6-0 binnen. De mannen van Everstein staan in de rust al met 6-0 voor is er dan nog wel motivatie voor de 2e helft? Het antwoordt is ja. Sebastiaan Peek scoorde in de 51e minuut zijn 4e doelpunten van de wedstrijd. Je merkte wel dat Everstein wat slodderiger werd. Maar dat is logisch iedereen wilt een doelpuntje meepikken. Dus alle ballen naar voren en dat leiden steeds tot snel balverlies. Na een goede steek bal van Niek was de ingevallen Tonny doorgebroken en Tonny schoot de bal keihard in de korte hoek. 8-0 en dat pas na 63 minuten voetbal. En na heel veel kansen gemist te hebben scoorde Max ook nog de 9-0. En dat was ook de laatste treffer van de wedstrijd. Weer een goede overwinning van Everstein.

Opstelling: Ricardo/Niek/Ronald/Paul/Willem/Frank/Harry/Jeroen/Marcel/Max/Sebastiaan