Sc Everstein MO15-1 - Sc Everstein MO13-1

Sc Everstein MO13-1

30 oktober 2010 9:00

zaterdag 30 oktober wedstrijdverslag oefen wedstrijd CD mix
Hallo allemaal,
Nee, CD-mix slaat niet op een CD met heavy tunes of vette beats maar op de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag waarbij een mix van C en D meiden is gemaakt die tegen elkaar speelden. Wat mij betreft een geslaagd experiment waarin de D-meiden zich goed staande hielden. Vooraf hadden we de opstelling zo gemaakt dat C-meiden tegenover C-meiden kwamen te staan als directe tegenstander en D-meiden tegenover D-meiden. Tot zover de theorie... Team Rood scoorde al bij de 1e aanval en bleek ook de rest van de 1e helft een overwicht te hebben wat een 2-0 ruststand opleverde. Oorzaak was deels dat 1 van de C-meiden in team Blauw half geblesseerd was, wat mij betreft was het meer een kwestie van mentaliteit: Als je niet fit bent kun je je daar niet achter verschuilen terwijl er 3 spelers reserve staan, dan moet je je gewoon laten wisselen. Na rust scoorde team rood eerst nog 3-0 maar daarna kwam team Blauw uitstekend terug en dat resulteerde in een prima eindstand: 3-3. Tijdens de wedstrijd werd er volop gewisseld waardoor C en D-meiden alsnog elkaars directe tegenstander werden. Achteraf bleek dat geen enkel probleem en als gezegd hielden de D-meiden zich uitstekend staande. Zonder iemand te kort te doen daarbij vooral een compliment aan onze verdedigers want ik zag Charlotte een paar keer brutaal de bal afpakken van assistenttrainer Mirthe Vooijs (speler van meiden A!), "onze" Mirthe stond als laatste man steeds prima opgesteld en ook Ilse, Inge en Vera kleunden er zonder enige schroom in. Prima meiden! Voor mij de bevestiging, en dat geldt voor het hele team, dat de meiden D veel beter zijn dan ze zelf denken en wat de stand op de ranglijst tot nu toe aangeeft. Met die instelling gaan we zeker punten pakken!
Al met al een leuke en nuttige oefenwedstrijd.