12 maart 2011 9:00

Scheidsrechter

Manen, G. van

Everstein MD1 - Buren MD1 2-0 (12 mrt 2011)
Afgelopen zaterdag speelden we onze 3e competitiewedstrijd. De voorafgaande week bleek er 1 van ongelukjes: Manon een aanrijding, Vera op school en Sanne met de fiets. Manon en Vera konden niet spelen, beterschap en we hopen dat jullie er zaterdag weer bij zijn! Sanne was niet geheel wedstrijdfit maar haalde met een paar keer bankzitten het einde van de wedstrijd. Dat is karakter! Doris deed de 1e helft mee en daarnaast konden door de afwezigen Anneke en June weer hun invalbeurten mee pakken. Fijn dat we weer wat extra spelers hebben.
Everstein ging gelijk goed van start en zette Buren vanaf de aftrap onder druk. Megan had een prima dag en was voortdurend gevaarlijk. Bij een aanval via Lianne zette ze goed door en scoorde de 1-0. Dat bleek ook de ruststand. Na rust hetzelfde beeld, Everstein in de aanval en uit 1 van deze aanvallen scoorde Lianne 2-0 wat ook de eindstand werd. Enkele aanvallen hadden nog wel een doelpunt verdiend maar dat zat er helaas net niet in. Doordat de wedstrijd zich voornamelijk op de helft van Buren afspeelde was het druk en moeilijk ruimte te vinden, daar kunnen we nog aan werken. Waar het voor Everstein lastig was om ruimte te vinden, was er voor Buren ruimte zat aan onze kant. Compliment daarom voor onze verdediging door in dit soort wedstrijden geconcentreerd te blijven, zo wist Ilse bij een uitval van Buren met een uiterste inspanning de bal tot corner te verwerken. Ook Zoe heeft haar draai in de verdediging gevonden. Goed gedaan meiden! Op naar volgende week tegen koploper LRC.

Sfeerteam zaterdag 19 maart a.s.
Komende zaterdag is MD1 sfeerteam bij het 1e. Altijd leuk, zeker nu het 1e de trotste koploper is in de 2e klasse. De wedstrijd begint om 15.00 uur, zonder tegenbericht worden jullie om 14.30 uur (in tenue!) bij Everstein verwacht!